Okej ett uppehåll!!!

Ja, här blev det ett långt uppehåll som vanligt ;-) Jag växer och gror jag kan man säga.
Tänkte sammanfatta dom senaste veckor jag inte skrivit på eller à sista månaden.
Sista veckorna på jobbet var hektiska och vi hade inventering. Det gick ganska bra att jobba och jobba heltid dom två sista veckorna. Hade mycket sammandragningar som lugnade ner sig med lite vila och tabletter. I sista sekunden fick jag veta att jag fick 100% graviditetspenning vilket var superskönt och jag gick hem från jobbet den 25/2. Så nu har jag vart hemma i snart 2 veckor. Tiden går så himla fort… Trodde det skulle bli segt att vara hemma men dagarna går jätte fort. Har så mycket jag vill fixa med innan den lille kommer. Sortera och rensa är min grej just nu :-). Sen så i veckan började jag med lite terapi arbete att budget renovera hallen… Som nog blir färdig i veckan.
Sen är det lillens rum som skall fixas till men känner inte jätte stor stress med det för om det inte är klart när han tittar ut är det liksom ingen fara. Vilken nyfödd behöver ett rum? Dock är saken att vi skall fixa vårt sovrum oxå i samma veva för det ser inte klokt ut just nu.

Nej, nu skall jag blir duktigare på att uppdatera här!

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>