Dagens

20121115-234225.jpg

Jobb… Idag fick jag dela ut den första trisslotten i min egen komponerade tävling på jobbet.. Det skapades fram 30kr :-)

20121115-234213.jpg
Vi fick en lite Utmärkelse BIG SMILE på det :-)

Efter jobbet var jag hemma en sväng innan jag drog till gymmet för att köra ett box pass. Innan passet gjorde jag mitt största misstag hittills när det gäller träningen. Jag svepte en celsius dryck.. I början av passet kändes det jätte bra. Sen börja jag mig känna mig helt speedad och börja må illa. Efter passet står jag och snackar med tränarna dom tror väl att jag är super konstigt jag tror att jag aldrig prata så fort och så mycket skit i hela mitt liv.. Haha.. Bjuder på den.. Mamma var med och bara kollade på mig.. Hon är inte min dotter.. På vägen hem i bilen mår jag bara sämre och väl hemma rak in på toa och kräks. Och nu antal timmar senare sitter jag här fortfarande och mår piss och skakar.

20121115-234536.jpg

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>