Update!

Ja det har nu gått drygt 6 månader sen jag var här och skrev och jag skall gör att försök att summera denna tid som i bloggen gått förlorad mest för att det är kul att ha det själv som ett minne sedan.

Hösten 2011 var inte barnen´s höst sjukdomarna avlöste varandra och Milo var i en period då han nästan inte på dagis på 2 månader. Det var lite väntat att dom skulle bli sjuka när dom började på Förskolan men mycket blev det.

I Sep fyllde Peter 30år och vi hade bara en liten middag då han inte kände för att bli firad nått större. Jag överaskade dock honom med en resa till Barcelona vi åkte på några dagar senare. Vi var borta i 5 dagar Tis-Lör och hade det fantastiskt bra, Barnen var hemma hos Farmor, Farfar och Mormor och hade det jätte bra :) Det var jätte mysigt att bara vara själva vi två det hade inte hänt på jätte länge.

Vårt fina hotellrum i Barcelona

Oktober, November har jag inga jätte starka minnen av förutom jobb :) Vi hade några härliga Big Smile dagar! Och försäljningen gick strålande så vi vann biljetter till Cuba-resan som vi nu i Jan åkte på. Någonstans där mitt uppe i allt blev jag erbjuden ett nytt jobb i en annan butik. Och jag sa så klart Ja!! Min tjänst på Nordby var ju bara ett vik till mars 2012.

December

Är alltid en månad som går snabbt. Det är en rolig månad för mig både jobbmässigt och privat. Vi åkte upp till Norge en helg i mitten av dec för att fira jul med Peter´s syster´s familj. Jätte mysigt. Tim ramlade tyvärr och slog sig rejält. Han fick ett hack i pannan, som synd ännu :( Jul firade vi hemma hos Mamma och alla i min familj var där och fira super mysigt som alltid. Juldagen firade vi men min släkt hemma hos Annelie oxå en tradition som inte är värd att bryta :) Barnen var minst sagt reserverade för tomten. Eller ja rättare sagt Milo var livrädd men Tim han våga hälsa iaf.

Nyår arbetade Peter kväll men vi åt en jätte god nyårsmiddag på dagen och fika. Jag och barnen mös sedan ihop framför tv:n på kvällen.

Januari och Februari

Gick oxå fruktansvärt fort jag tror ju mer man har att göra och om man känner sig lite stressad flyger tiden iväg. Jag var lite sjuk i början på Jan, sedan åkte Jag till Cuba med jobbet en vecka sen när vi kom hem var det full fokus på stundande inventering på jobbet. Inventering gick tyvärr inte smärtfritt utan det var lite tekniskt krångel osv. Usssch tur att det är över :) Efter inventering var det inte långt till att jag skulle lämna butiken. Vilket verkligen innebar mixed feelings för mig. Tyckte verkligen det var jobbigt att lämna tjejerna och butiken man jobbat med ett bra tag lämna alla rutiner man var van med. Men det fanns ju ändå ett stort MEN jag skulle ju faktiskt nu få min alldeles egna butik och nya tjejer och allt det där igen. Hade ju vart 100000 ggr så mycket jobbigare om jag skulle lämnat och gjort inget efter det. Nu slutade jag den 5 mars på Nordby och 6 mars började jag i Stenungsund :)

Tim:

Vilken kille det har blivit han är ingen liten kille längre utan en riktig pojk. Han har utvecklat sitt tal jätte mycket det senaste och uttrycker sig väldigt vuxet i många sammanhang. Han använder många ord och tycker det är kul att sjunga och spela på sin lilla gura. Hans favorit just nu är Hello Kitty och vill såklart ha allt med henne på. Han är väldigt omtänksam och gillar göra andra glada. Han har dock en väldigt envis sida som kommer fram väldigt ofta just nu. ”Jag hade den först”

Milo

Killen med glimten i ögat och buset i benen. Han är den busiga och den hoppar omkring skrattar och gapar. När man ser honom får man verkligen energi. När han är frisk är han så himla härlig och busar för det mest med allt. Han kan bara stå och dansa och hoppa för sig själv och jätte skratta. Han gillar att vara ute men han hatar snö så nu när den har försvunnit är det ute han vill vara. Han´s språk är inte jätte utvecklat men det kommer mer och mer och han försöker verkligen. Och om man lyssnar ordentligt är det faktiskt förståbart det han säger. Men dom orden han använder mest är våra namn här i familjen och barbapapa såklart vilket är Milo´s favorit och har alltid varit. Det var förövrigt en av hans första ord innan mamma och pappa … konstigt nog. Men han gillar dock oxå pippi långstrump som storebror.

Edwin

Min stora kille som man inte tänkte på att han utvecklas så mycket men det gör han verkligen. Han har blivit super duktig på att läsa både högt och lågt. Han har numera inga problem att se en textad film. Han börjar förstå mer och mer engelska och gillar att fråga vad saker och ting heter på engelska. Han spelar fotboll, hänger med kompisar man ser inte mycket av honom då han bruka vara ute prick till avtalade tid. Han ska börja spela gitarr till hösten, vilket han är väldigt förväntansfull över. Han har redan lärt sig spela ”blinka lilla” alldeles själv då varken Jag eller P inte kan ta ett ackord typ. Han är superduktig i skolan vilket är jätte kul, han ligger bra till i alla ämnen. Nu till hösten har dom gjort lite förändringar på hans skola så han kommer få byta klass vilket bekymrar honom lite, men jag tror att det kommer gå kanon :)

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>